Søk i denne bloggen

fredag 30. april 2010

Hvordan skal jeg klare å vente på den??

Kilde:


Jeg vet  ikke hvordan jeg skal klare å vente til 28 Juni på den... Har egentlig lyst  å lese denne og alle andre bøkene i serien NOOOO..... Har faktisk tenkt flere ganger å gi opp hele serien. Forfatteren skrev jo bare imot meg. Ingenting av det jeg ville skulle skje skjedde. Men alikevel har bøkene endt med ting som gjør at jeg har alltid lest neste bok. Men det er begynt å bli veldig  irriterende at det ikke får konsekvenser... Men jeg er begynt å få håp at det jeg vil skal skje. Det har jo kommet noen små drypp. Derfor har bøkene  i serien aldri vært så bra som no... Ellers er  det en serie som setter hele følelse registeret i gang og som man lever seg veldig inn i.... Historien berører meg dypt... Så masse at jeg kan drømme om den (noen ganger opptil flere ganger i uken..:O). Hvis man går inn på denne linken så får mn fiilm presentasjon av  denne første boka. Jeg skal love at det har skjedd ufattelig masse siden den første boka... Men håper egentlig at alt blir som i første boka. Men med litt endringer.  

6 kommentarer:

Stine sa...

Enig med deg, har flere ganger tenkt å gi opp serien fordi jeg fatter ikke at man kan være så naiv ;)
men nå tar den seg opp og fanger min interesse. Spennende forsidebilde på neste bok, hvis det er maren så ser hun jo lykkelig ut!

Askeladden sa...

Men håper at Maren slutter å være så naiv... Jeg vil jo at ho skal bryte forlovelsen eller skille seg med Thorleif. Jeg vil at Trond gjør det samme som Maren. Så at det finner tilbake hverandre igjen. Trond og alle andre får vite om Jenny.Så håper jeg at Jenny kommer tilbake og blir værende hos Maren og Trond.

Et veldig fint forsidebilde:). Jeg tror det er Maren som er så lykkelig. Men håper at det skjer noe med Lina sånn at Maren ikke blir gift med Thorleif.

Heidi's hobbykrok sa...

å beklager, jeg har sitter og ventet på mail fra deg jeg =) Da må du prøve å sende en gang til på heidi.bergh@hotmail.com så sender jeg det så fort som mulig, det ligger å venter på deg.
klem

Heidi's hobbykrok sa...

hvis det ikke går nå heller, så kan du sende det på sms til 93032226.
=D

Heidi's hobbykrok sa...

hei igjen,
ville bare si at jeg ikke har mottat noe mail enda, vet ikke om du har sendt en til eller ikke.
hilsen heidi

Askeladden sa...

Jeg skal sende den på nytt til deg no...