Søk i denne bloggen

tirsdag 11. mai 2010

La meg synge deg stille sanger av Linda Olsson

Kilde: http://bokelskere.no/luva83/boksamling/357114/

 
Den er etter min mening en av verdens vakreste bøker!!<3. Historien rører meg dypt og får deg tenke skikkelig... Dessuten blir  man såå nysgjerrig at man holder på dø og vil lese alt i en jafs samtidig som man vil at boka skal aldri ta slutt..Det er som en anmelder på New Zealand sa om boka Ikke bare umulig å legge fra seg, men også umulig å glemme.  Neste siste kapittel i  boka må være verdens fineste kapittel...Har lest det 1000 ganger og sikkert mer. Tenkte å dele de fineste delene av det kapittelet. Det er et brev Astrid  har skrevet til Veronika før ho dødde. Det var meninga at ho skulle lese det etter hennes død.

Kjærligheten kommer til oss uten noe forvarsel, og når den er først gitt oss, kan den aldri tas  fra oss.Det må vi huske. Den kan aldri gå tapt.Kjærlighten kan ikke måles. Den kan ikke bli telt i år,minutter eller sekunder,veid i gram eller kilo. Den kan ikke kvantifiseres på noen måte.Den kan heller ikke sammenlignes, den ene med  denandre.Den bare er.Det korteste streif av ekte kjærlighet kan gi næring til et helt liv.Det må vi alltid huske. Ikke sørg over meg, Veronika. Husker du at jeg sa at det er trist når vi glemmer ansiktet til dem vi elsker? Nå tror jeg at vi aldri gjør det. Jeg tror at vi innbiller oss at de er borte, når det som har skjedd, er at de er blitt en del av oss og ikke  lenger kan granskes objektivt. Jeg vil gjerne tenke på meg selv sånn. Vite at jeg alltid vvære hos deg, selv om du kanskje ikke er i stand til å se for deg ansiktet mitt.


Lev ,Veronika!Taa sjanser! Det er egentlig det livet dreier seg om. Vi må søke vår egen lykke. Ingen  har noensinne levd våre liv, så det finnes ingen bruksanvisning. Stol på instinktene dine. Aksepter bare det beste. Men så må du også holde nøye utskikk etter det. Ikke la det gli bort mellom fingrene på deg.Noen ganger kommer de gode tingene til oss så stillferdig. Og ingenting kommer  fullt ferdig. Det er det vi gjør ut av det vi støter på, som avgjører resultatet. Hva  vi  velger se, hva vi velger å spare på.Og hva vi velger å huske.Glem aldri at all kjærligheten i livet ditt er der,inni deg,alltid.Den kan aldri bli tatt fra deg.

Ingen kommentarer: