Søk i denne bloggen

søndag 20. juni 2010

Sommerens lektyre

Kilde:

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=3725412

Denne er jeg egentlig godt i gang med. Men det har blitt litt stopp med bokblogg turneen. Men etter 26 juni eller kanskje litt før skal jeg lese sist rest av boka.


Kilde:

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=4417498

Bok om feminisme på Venstresida. Spennede samtidig som jeg tror noe jeg vil være enig i og andre ting uenig i.Denne har jeg begynt på. Men har ikke få lest videre på den siden jeg har drevet med andre bok prosjekter. Men vil lese den ferdig for den er sååå vakker


Kilde: kommer snart

CANT WAIT!!!.  Men 28 juni kommer nummer 7. Håper at Maren og Thorleif avlyser bryllupet og Trond gjør det samme med sin forlovede. Maren og Trond finner sammen igjen og at Jenny kommer tilbake. No tror jeg ikke at alt dette vil skje i bok nr.7. Men vi får sikkert drypp som det gjorde i den siste boka. Det er jo lov å håpe:)


Kilde:

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=4753876

En svensk ungdomsforfatter som skriver  om umulig og forbudt kjærlighet.unt. boka Det er mitt liv!. Men alikvel inneholder det umulige,  vanskelige og forbudt. Forfatteren har en enorm fantasi og skriver veldig troverdig.


Kilde:

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=4753884

En bok om utroskap som oomhandler utroskap. Har ikke lest andre bøker av forfatteren så derfor blir det vamskelig å si noe om forfatter eller tidligere utgivelser.Denne blir vel høst lektyre selv om den burde ha blitt lest no. Grunnen til det er smart er at den begynner der bok nummer en sluttet.

Tilslutt vil jeg si les min bok anmeldelse av boka Evig Din som kommer neste lørdag. Den er med i Bokblogg turneen og i morra kommer først anmeldelse. Gleder meg sånn:)

For interessert så har bokblogg turneen ei side på Facebook

Ingen kommentarer: