Søk i denne bloggen

søndag 25. juli 2010

Vil endre livsstil...

Jeg sitter og ser på bedre Puls. Folk som legger om kostholdet og begynner å trene og som går fra å være " 40 til 20". Er det noe jeg har lært fra bedre puls så er det ikke alltid at din biologisk alder stemmer med fysisk alder. Dessuten kan du leve fem til ti år lengre med sunt kosthold og trening. En god nok grunn til alle å endre livsstil spør du meg. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde blitt en eldre versjon av meg.

Kostholdet mitt er ikke til å rope hurra for. For masse snop og ferdigmat har gjort at jeg har gått opp litt over ti kilo:((. Så jeg har en jobb å gjøre med å kutte ned på snopen og lage meg mer skikkelig mat. Selv om jeg i utgangspunktet er veldig glad i maten som er laget fra grunnen av. Her gjelder det å ta  tak i seg selv. Men jeg er iallefall glad for at jeg har litt kjærlighet for Gulrøtter og har lært meg å like salat. Så det bruker jeg å spise sammen med det andre jeg spiser. Men når det blir minst av det så teller det ikke mye for vekt og fett andelen. Men underverker gjør det. Har mer energi og mindre godt sug..

Trening går det også elendig med. En stor grunn til det er at det blir kjedlig. Så utfordringen er å finne noe jeg trives med . Jeg har tenkt litt på dans. Jeg synest det virke kjempe artig og dessuten tror jeg det er mye trim i det. Å gå på turer  er også noe jeg trives med visse plasser. Det er mye gøyere å gå på tur i Florø og Tromsø enn på øya. Men det å drive på med foto  fører også til at jeg får trimma mer. Har nok aldri vært så langt og lenge ute hjemme alene. Dessuten tror jeg det passer bedre for meg å trene sammen med andre enn alene. Det blir fort kjedlig og man gir opp å trene alene.

Ingen kommentarer: