Søk i denne bloggen

søndag 15. august 2010

Oppdatering på fotoalbum prosjekt..

Jeg skulle jo liksom ikke kjøpe mye til foto album prosjektet hjemme. Det var før jeg gikk inn på Nille og gikk helt amok. De hadde så mye pynt til tema sidene i foto albumet. Jeg tror ikke dette bildet viser alt det jeg kjøpte. No har jeg nesten alt til tema sidene. Men mangler litt til de. Men har pynt til de genrelle sidene igjen. Men kan sikkert bruke noe av det jeg har kjøpt her.

No er jeg jo kommet til Tromsø. Derfor har jeg kjøpt foto album og noen kule sakser. Nesten alle bildene har jeg framkalt. Mangle bare fire stykker til. Så no skal jeg begynne så vidt med prosjektet mitt. Selv om jeg har tenkt å ta det litt steg for steg.

Men forsatt en del er ikke på plass. Mye av utforminga står igjen. .f.eks. hvilke sider skal være genrelle sider, skal jeg ha flere bilder på en side.osv. Jeg har nesten alt igjen når det er de genrelle sidene. De skal inneholde dikt,sitater og visdomsord samt pynt. Jeg har ikke funnet ingenting siden jeg ikke har tenkt så mye på det. Men det skal jeg gjøre.

De som er med i denne foto albumen er fantastiske flotte mennesker alle sammen.
Mange av de betyr mer for meg enn jeg har trodd.
De er folk som jeg ALLTID vil være glad i og som betyr noe for meg
uansett hvor lite eller mye kontakt vi har.
Aldri skal jeg glemme dere og hva dere betyr for meg.
Jeg er glad i dere=)

4 kommentarer:

Cathrine Nicoline sa...

Heisan

Koselig blogg du har.
Gratulerer med vinnerlykke inne hos meg.
Kan du sende meg din adresse på mail :

nicolinesverden@gmail.com

Så kommer det en liten pakke din vei.

Ønsker deg en fin kveld.

Klem Cathrine Nicoline

Vaktmästarn sa...

Hej! Tack för att du vill vara med i min lilla utlottning. Din blogg är intressant, att få ta del av dina tankar kring olika saker. Visst är vänskap något av det viktigaste i livet :)

Kram, Outi

Askeladden sa...

Cathrine Nicoline: Takk takk=). Jeg blei veldig glad for at jeg har vunnet. Trodde faktisk ikke at jeg hadde vunnet noe. Jeg var inne på bloggen din for å se etter det. Men jeg oversåg det visst. Men ser no at jeg har vunnet. Ha en fin helg:). Jeg sender mail når det passer. Har et nett som er kokko hjemme samtidig som jeg går på jobb om dagene.

Outi: Tusen takk for det:).Blir glad av å høre at noen liker bloggen og det jeg skriver om. Det er ikke alltid jeg skriver om alle tanker her da. Noe blir for kanskje privat. Andre ting svirrer i hodet og noe er kommet på data og i notatboka. Men alltid ikke flink til å publisere det. Men jeg liker å filosofere, gruble og tenke sånn generelt. Vennskap er noe av det viktigste i livet av ulike grunner:). Ha en fin helg!

Petunia sa...

Jeg kan ikke se å ha mottatt dine stemmer i fotokonkurransen "Mitt lille land". Du skal ha mottatt en mail fra meg tidlig mandag som skulle besvares med dine stemmer.
Hvis du ikke har fått den mailen, så send meg en mail (Mailadresse i profilen min), så får du tilsendt eposten i løpet av dagen. Fristen for å stemme, går ut i morgen klokken 18:00, så det haster.
Se alle bidragene HER
:)