Søk i denne bloggen

søndag 12. desember 2010

skuffa over X factor resultatet...

Det sier seg vel selv at jeg er skuffa over x factor resultatet.... Hans er en fantastisk artist og hans sist sang var magisk:). MEN Atle er vinner og den beste i x factor etter min mening!!!!!!!!!!. Akkurat no surmuler jeg litt over at det er ikke Atle sin musikk og cd man får høre tida framover... Selv om jeg håper han får platekontrakt snarest!!!!!!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Jeg tror Hans vant pga finaleåta. Atle er jevnt over en bedre artist synes jeg hvertfall. Men den finalelåta hans var ikke på langt nær så bra som Hans sin desverre. Men jeg tror vi kommer til å se mye til Atle framover og jeg.

GroLinda sa...

Jeg er enig med deg! Atle er best. Han får helt sikkert en platekontrakt. Marion skulle spørre alle produsenter hun visste om ;o) så vi får nok høre Atles fantastiske stemme ;o) Ha en flott uke.
Klem fra Gro :o)

Askeladden sa...

Ingrid: Jeg er faktisk helt enig med deg at det var finallåten til Hans som gjorde at han vant. Den var magasisk, traff hjerte og fikk fram tårene... Men Atle si final låt var ikke så bra og dessuten virka han litt desperat. Men han burde vinne for han var den beste uansett... De to første sangene hans var ubeskrivelig!!!!

Sofsen sa...

Atle kommer nok tilbake, skal du se. ;)

Jeg heiet på Hans, men jeg var helt sikker på at Atle skulle vinne. Jeg er glad Hans vant!