Søk i denne bloggen

onsdag 23. mars 2011

Anne Karin Elstad

Jeg fant noe som jeg skrev for noen år siden.Det handler om en av mine bestaste yndlingsforfattere.  Jeg tenkte med dette å fortelle hvorfor jeg liker disse bøkene så utrolig godt og anbefale henne videre

http://g.api.no/obscura/www.tk.no/298x1000r/01151/1172581122000_144551-elstad_3_jp_1151650298x1000r.jpg

I tenårene kom jeg over folket på Innhaug og forelsket meg totalt i bøkene.Etter det skrev jeg en oppg. om Anne - Karin Elstad i Norsk hvor jeg satte meg skikkelig inn i forfatterskapet hennes. Da bestemte jeg meg for å lese de andre bøkene og de var helt fantastisk.
Det er enkelte ting som går igjen i alle bøkene hennes. Disse tingene gjøre at jeg elsker bøkene hennes. Alle bøkene handler om relasjoner i utgangspunktet. Hun er en mester til å beskrive positive og negative følelser. Når man leser bøkene hennes lever man seg helt inn i handlinga. Man lever seg inn i handlinga så masse at man faktisk drømmer om det om natta. Det at man lever seg inn i en handling heter Immidiacy (umiddelbarhet) på fagspråket. Dessuten blir man helt overfølsom av å lese bøkene. Det kommer hele tiden opp følelser både negative og positive.
Bøkene til Anne - Karin Elstad har gitt meg masse glede. Men bøkene er som sagt veldig lett å leve seg inn i. Det har gjort at jeg  vet mer om hvordan ulike situasjoner kan være selv om jeg kanskje ikke har vært oppe i Real.
Det er veldig vanskelig å velge ut ei favorittbok av bøkene hennes. Men trot det må bli Julie som er den første boka i Julie serien. Ei fantastisk herlig bok som jeg skal lese mange,mange,mange ganger til. Den gjorde meg ubeskrivelig glad og jeg var omtrent i skyene når jeg leste

Ingen kommentarer: