Søk i denne bloggen

torsdag 24. mars 2011

Dagens humoristiske

GAVEN


En ung mann ville kjøpe en gave til sin kjærestes fødselsdag. Ettersom de ikke hadde kjent hverandre særlig lenge, bestemte han seg etterhvert for at et par hansker burde gi den riktige tonen, romantisk, men ikke for personlig.


Sammen med kjærestens søster gikk han på et kjøpesenter og kjøpte et par hvite hansker. Søsteren kjøpte et par truser til seg selv.


I kassen forvekslet ekspeditøren varene, så søsteren fikk hanskene og den unge mannen fikk trusene.


Uten å kontrollere innholdet sendte den unge mannen gaven til sin kjæreste og la ved følgende brev:


«Jeg valgte disse da jeg har lagt merke til at du vanligsvis ikke bruker å ha noen på når vi går ut om kveldene. Hadde det ikke vært for din søster, ville jeg ha valgt en lengre modell med knapper, men hun hadde korte og sa at disse er enklere a ta av. Disse er i en delikat nyanse, og damen jeg kjøpte dem av viste meg et par hun selv hadde brukt de siste 3 ukene, og de var ikke skitne i det hele tatt. Jeg fikk henne til å prøve dine, og de passet henne utmerket.


Jeg skulle ønske at jeg kunne være der når du tar dem på for første gang, da det helt sikkert kommer til å være andre hender som kommer i kontakt med dem før jeg får treffe deg igjen.


Husk å blåse luft i dem før du tar dem av og legger dem vekk, ettersom de av naturlige årskaker kan komme til å bli fuktige under bruk.


Tenk på hvor mange ganger jeg kommer til å kysse dem i løpet av året. Jeg håper du kommer til å ha dem på til ære for meg fredag kveld.


Tenk på hvor mange ganger jeg kommer til å kysse dem i løpet av året. Jeg håper du kommer til å ha dem på til ære for meg fredag kveld.


PS: Siste mote er å ha dem på nedbrettet med noe av huden synlig.

Ingen kommentarer: