Søk i denne bloggen

mandag 20. juni 2011

"Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" Trailer 2Enda en ny trailer av Harry and the deathly Hallows del 2. Jeg har mildt sagt SKYHØYE forventinger til denne filmen siden del 1 ble tidens film ( fram til no) for meg. Dette lover bra og den gir meg gåsehud<3

2 kommentarer:

Stine sa...

Harry Potter: herregud, jeg gleder meg så sykt til siste filmen!
Morshjerte: Nå har jeg akkurat lest ut boken, etter 4 timer iherdig lesing. Dette var en av de beste bøkene i serien syntes jeg. Øyeblikket der moren til Maren og Maren finner tilbake igjen var et av de vakreste leseøyeblikkene og jeg er så glad for at det tross alt går bra med Maren. Er litt skeptisk til Trond og Maren i og med at Trond har en så fantastisk familie, samtidig håper jeg jo at de finner tilbake igjen! Blir sååå forbanna på Thorleif og var litt redd for at han skulle stjele Oda, men heldigvis ikke. Skulle ønske de blir skikkelig skilt før han finner ut at de skal ha barn!

Askeladden sa...

Jeg gleder meg masse masse til Harry Potter<3.
Hjertebrist var en av de beste bøkene i serien så langt..Men jeg føler liksom alle de store øyeblikkene som jeg har ventet på er kommet.unt. at Maren og Trond er blitt sammen igjen. Så jeg håper på mer drama i serien!!!. Det var et vakkert leserøyeblikk når Maren ogMoren finner Sammen.Hvordan familien til Trond og ikke Minst Elise håndtere Oda er jo rørende... Jeg vil på en måte at Trond og Maren ikke blir ilag for det vil ødlegge familien til Trond. Men på samme tid unner jeg Maren og Trond å bli ilag:). Thorleif er skitstøvlen over alle skitstøvler!!!. Jeg trodde at Maren og Thorleif var skikkelig skilt. Håper virkelig at de er skikkelig skilt når han finner ut om barnet!!!!. En annen ting som jeg synest er forunderlig er at Når Maren var ilag med Thoreleif fornektet hun at Mathilde var hennes datter. Men nå som det er slutt har hun innrømt at det er hans datter.