Søk i denne bloggen

onsdag 15. juni 2011

Morshjerte nr. 12 Hjertebrist av Anne Lise Boge*SPOILER*

http://bokelskere.no/bok/hjertebrist/278231/


Jeg vet ikke om denne boken i Morshjerte har mindre sider enn vanlig eller om at jeg er en racer på lesning. Men jeg har sett personlig rekord i hvor fort jeg har lest ut en bok. Den dukka opp i posten i ettermiddag og no er jeg ferdiglest. Da har jeg også sovet litt i kveld. Men tror kanskje jeg skal lese boken enda en gang for å få alt til synke inn. Ettermiddag og kvelden i Marens verden har vært alt fra glede til vondhet og sinne. No blir det altfor lenge til neste gang jeg er i Marens verden igjen hvor det skjer nye ting… Selv om jeg skulle ønske at det var no!!!Det jeg var meste spent på i denne boken var hvem som dødde. Jeg puster lettet ut at det var ikke Trond og det var det viktigste!!!!!!!!!!*PHU*. Jeg hadde tippet også på at Thorleif kunne være den som dødde i denne boken. Men det gjorde han dessverre han ikke:(. Jeg har aldri hatt mer lyst se han død som no. Men den som dødde i denne boken hadde jeg sett opp som kandidat. Det var faren til Maren. Han kunne kanskje ikke være med i serien lenger hvis det blir mer noe mer mellom Trond og Maren etter hvert. Jeg gir som sagt aldri opp håpet!!!;).

Jeg skulle ønske virkelig at jeg kunne ”hoppet” inn i boken for å støtte Maren og Si at jeg vil være på hennes side. Dessuten vil jeg si til Thorleif det Maren aldri selv sier… Selv om skitstøvelen over alle skitstøvler (Thorleif) får masse støtte og sympati så har heldigvis Maren folk som bryr seg om ho og støtter ho…*GLAD*. Jeg har alltid synest serien har gått litt tregt. Men i denne skjer det så mye på en gang og mye av det jeg har vært spent på har skjedd i denne boken… Jeg har alltid hatt mine helter og folk som jeg ikke likte så godt. Jeg vet mer enn noen gang hvem jeg misliker i denne serien og hvem jeg digger i denne serien… Jeg har aldri hatt så mye overs til Thorleif. Jeg misliker han mer noen gang etter denne boken. Fy f** for en drittsekk for å si det mildt!!!!. Han gjør meg kvalm. Han gjør meg så sint at jeg holder nesten på å hive boken i veggen og å hoppe i stolen av sinne. Jeg blir sååååå sint på Thorleif at jeg må nesten klipe meg selv i armen å si han er bare en karakter i boken. Hvis jeg visste at han var en trofast person og som elsket Maren så hadde jeg ikke reagert sånn på det han sa. Men jeg reagerer veldig på det han sier til Maren når han har selv ikke er mye bedre. Han synest selv at det er greit han legger seg etter alle kvinnefolk han selv vil, være utro med dem og få barn med dem selv om han er opptatt. Men alt dette har tydeligvis Maren ikke lov til å gjøre i hans øyner (noe hun ikke har gjort etter ekteskapet). Jeg må bare si det en gang jeg blir sååååå lynings!!!!!. Men HELDIGVIS er det stor sannsynlighet for at ekteskapet mellom Maren og Thorleif er over!!!!:D. Det har jeg ventet lenge på!!!!!. Men jeg er ikke helt sikker siden Maren klarte å bli gravid med skitstøvlen i denne boken:(. Men jeg sier som ho Maren hvordan kan mannen som sier han elsker ho så høyt si alt det han sier til ho og oppføre seg på den måten. Det virker ikke troverdig. Han fortjener Line som er like fæl som han. Mens andre karakterer elsker jeg mer enn noen gang. Trond er bare ubeskrivelig og familien hans også<3. Maren må være verdens dummeste som ikke har satset på Trond før. Han er alt det som Thorleif prøvde å utgi seg for å være<3. Jeg er overbevisst at Maren ville få det fantastisk godt med Trond… Familien til Trond rører meg langt inni i hjertet i måten hvordan de tar imot andre folk og at de legger ikke noen for hat. Sånne familier hadde verden trengt flere av!!!.

Ellers har teoriene mine stemt. Men på litt andre måter enn jeg trodde. Det at Trond har en annen far kom ikke som noe bombe. Men jeg tror det blir mer drama rundt det senere.1 kommentar:

Stine sa...

oooh, jeg bare MÅTTE lese denne anmeldelsen før jeg selv begynte på boken, hehe! Jeg liker å vite hva som skjer, og dette ga meg hvertfall motivasjon til å lese boken (synes ting har gått litt tregt i de siste bøkene så har mistet den store gleden :( - men NÅ tror jeg lysten er tilbake)