Søk i denne bloggen

torsdag 14. juli 2011

Bøker kjøpt på ferie=)

Jeg har vært på en fin fin ferie til Lillehammer og Øyer!!1:D:D. Jeg har både lest og kjøpt bøker på turen. På nesten en uke har jeg lest ut Glemte minner av Rannveig Marit Mindresunde, lest en bokskatt( les: Bli hvis du kan. Reis hvis du kan) av Helga Flatland og kommet godt i gang med Arven med Katherine Webb som foreløpig innfrir ikke helt mine skyhøyeforventinger. Jeg kommer tilbake med anmeldelser.

Jeg har også vært å sett på hjemmene ( Aulestad og Bjerkaker) til Bjørnestjerne Bjørnson og Sigrid Undset. Det var en FANTASTISK opplevelse som gjorde meg veldig engasjert og forandret mitt syn på begge.... Jeg har tatt bilder fra begge plassene. Så jeg kommer med bilder og mer om hva jeg opplevd på de plassene. Jeg har også vært på Biblioteket som var bare helt AMAZING<3. Men har desverre ikke bilder der ifra. Så har jeg vært på den koselig kafeen Leseriet som ligger i samme bygning og rett ved siden av biblioteket.

De fleste bøkene jeg har kjøpt på ferie har vært på salg, bruktbutikker og lignende. Jeg bare MÅ fortelle at jeg har vært på bruktbutikk med tidens billigst og for den del latterlig pris på brukte bøker. De kostet nemlig 1 kr pr. stykke!!!:O:O. Ja du hørte riktig!!!. Jeg synest nesten det var som si at bøker er bare noe dritt. Bruktbøkene de hadde var ikke så mye skryte av. Men noe fant jeg meg der. Jeg kjøpte Sjelenes Herre av Irene Nemirovsky og Arsenikktårnet av Anne B. Ragde for 2 kr. Jeg angrer, angrer, angrer for at jeg ikke kjøpte også La stå! av Ingvill Rishøi der og litt for at jeg ikke kjøpte den engelske pasienten.

Men her ihvertfall en liste over resten av bøkene jeg kjøpt på ferien:

Landfastlykke av Brit Bildøen
Romeo og Javeria av Ingunn Aamodt
Merkedager av Jens Smærup Sørensen
Venstre hånd over høyre skulder av Selma Lønning Aarø
Blind av Lars Ove Seljestad
Ingerid F. av May Grete Lerum
Ro uten årer av Ulla - Carin Lindqvist
Blått som Alentejo av Monica Ali

Ingen kommentarer: