Søk i denne bloggen

søndag 31. juli 2011

En smakebit på søndag - En sannsynlig historie av Karin Alvtegen

Bloggeren Ladybug står bak utfordringen En smakebit på søndag. Det går ut på dele noen ord ( ikke for avslørende) fra den boken du leser på. Etterpå linker du innlegget ditt på Ladybug sin blogg og der kan du se flere som har gitt en smakebit av boken de leser på.

Jeg leser Karin Alvtegen si bok En sannsynlig historie. Det går veldig tregt med boka for tida... Jeg har som mange andre vært satt ut av de grusomme terrorhendelsene som Norge opplevde 22 juli. Men det går allikevel framover. Det har ikke hjelpt på at språket i boken har vært litt tungt. Men derimot er innholdet fantastisk. Selv om det er litt varierende. Men min smakebit er hentet fra side 100 og er begynnelsen på kapittel 11.

Kilde: http://bokelskere.no/luva83/boksamling/1278488/

I samme øyeblikk som Helena avsluttet telefonsamtalen, fikk hun hjerteklapp. Ikke av det slaget som gir lett forhøyet puls, men slik som kroppen reagerer når noe er galt. Hun sto ved oppvaskbenken på kjøkkenet. Hun bøyde seg forover og støttet hendene mot kanten . Lungene hev etter pusten som hun hadde løpt fort, dype drag som om kjøkkenet var tømt for luft. Hun var ikke ukjent med reaksjonen, men mange år var gått siden forrige gang, og selv om hun kjente den igjen, ble hun redd.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!• Åpne boken du leser i nå


• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har lest noen av Karin Alvtegens bøker, men ikke denne. Jeg liker bøkene hennes og måten de er skrevet på. En flott smakebit!

anettesbokboble sa...

Så spennende dette hørtes ut, da! Denne må jeg kikke nærmere på :)

Mari - Escape In A Book sa...

Uff, det hørtes veldig dramatisk ut.

Ja, de aller fleste av oss har nok blitt sterkt preget av hendelsene 22.juli. Det var grusomt, jeg tenker så på alle som er berørt av det :(