Søk i denne bloggen

søndag 7. august 2011

En smakebit på en søndag - Den Afrikanske farm av Karen Blixen

Denne utfordringen er det bloggeren Ladybug som står bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser. Deretter linker du innlegget ditt på bloggen til Ladybug.

Denne gangen skal jeg dele noen ord fra Karen Blixen si bok Min Afrikanske farm. Den leser jeg i forbindelse med lesesirkelen  hvor leser vi bøker fra boken 1001 bøker du må lese før du dør. Jeg er ikke kommet så langt i boken. Men foreløpig virken den grei. Det jeg skal dele med dere er fra side 19 i boken.


Jeg for min del var glad i de innfødte fra første dag jeg traff dem i Afrika. Det var en sterk,ubetvingelig følelse som omfattet begge kjønn og alle aldre. Mitt møte med de mørke folk var for meg en opplevelse som Amerikas oppdagelse  for Columbus. Også jeg fikk utvidet hele min verden.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!


• Åpne boken du leser i nå

• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg må snart sette i gang å lese denne boken jeg også. Jeg er på ferie og har selvfølgelig lagt boken igjen hjemme så i morgen skal jeg innom biblioteket her, for de har selvfølgelig Den afrikanske farm.
Jeg gleder meg til å lese denne, det er en bok en ha hørt mye om.

SigridfraEnget sa...

Enda en bok som bør leses...

Anonym sa...

Dette er en bok jeg absolutt burde lese skjønner jeg. Takk for smakebiten!

Mari - Escape In A Book sa...

Denne boken har jeg hørt om men aldri lest, en fin smakebit som vitner om en annen tid :)