Søk i denne bloggen

søndag 21. august 2011

En smakebit på en søndag - Den Afrikanske farm av Karen Blixen

Denne utfordringen står bloggeren Ladybug bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser.

Jeg vil i dag dele en smakebit fra boken Den Afrikanske farm av Karen Blixen. Noe som jeg gjorde for to uker siden. Det går sakte, men sikkert framover. Smakebiten er fra side 17 i boken.


Vi sivilliserte folkeslag  har mistet evnen til å være stille. Vi må derfor ta timer i taushet hos det ville liv før det vil oppta oss i seg.


Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!


• Åpne boken du leser i nå

• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.
3 kommentarer:

Siljeblomst sa...

Det blir spennende å lese omtalene av denne boka! Jeg har bare sett filmen, og den synes jeg var fin (jeg var 12...).

Takk for smakebiten!

Mari - Escape In A Book sa...

Ser godt at romanen er skrevet i en litt annen tid :) Takk for smakebiten!

Anonym sa...

En klok smakebit fra en bok je gjerne skulle lest.