Søk i denne bloggen

søndag 18. september 2011

En smakebit på en søndag - Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley

Denne utfordringen står  bloggeren Ladybug bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser. Deretter linker du innlegget hos Ladybug. Se  smakebiter fra andre søndager hos Ladybug her .

I dag vil jeg dele noen ord fra boken Orkideens hemmelighet fra Lucinda Riley. Har ikke så mye å si om boken. Men har ingenting negativt å si om den. Det er ei fin bok=)

Det jeg vil dele med dere er fra side 16.Kontrasten til dette triste , lille rommet  gikk henne ikke hus forbi. Det var i virkeligheten en passende metafor for den yngre søsterens nåværende liv: Julias hjerte var knust, livet hennes lå i ruiner. 

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!


• Åpne boken du leser i nå

• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet hos Ladybug.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til Ladybug og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til Ladybug, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

1 kommentar:

Mari - Escape In A Book sa...

Denne boken har jeg sett er populær om dagen. Jeg får litt Kate Morton følelse av bokomslaget men om romanen er i samme stil aner jeg ikke.