Søk i denne bloggen

søndag 11. september 2011

En smakebit på en søndag - Vidina,Landet bak Nidaros av Bente Rene Linmo

Denne utfordringen er det bloggeren Ladybug som står bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser. Deretter linker du innlegget hos Ladybug. Se andre smakebiter fra søndager her.

Jeg vil denne søndagen dele fra samme bok som sist søndag. Jeg har ikke lest så mye i den siste fordi jeg har vært så opptatt med å lese ferdig En svunnen tid av Kate Morton.pga. den skulle leveres inn på bibl. snart.  Men no er det andre boller. No kan jeg kose meg med boka som er garantert (tror jeg) like god som Kate Morton sin selv om den er totalt annerledes.

Jeg vil dele fra side 33 i boken Vidina, Landet bak Nidaros


Kilde: http://bokelskere.no/luva83/boksamling/1175272/
Så hendte ting så fort at Aleksander knapt fikk sukk for seg før det var over. Et vindgufs kom farende ut av den grønne lysportalen, og i neste sekund ble søsteren skrikende dratt inn i veggen. Emma!. Han løp mot henne, men det var for sent. Lyset forsvant og søsteren var borte.
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
• Åpne boken du leser i nå

• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til Ladybug, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denne så jeg hos deg sist søndag og reserverte den sporenstreks på biblioteket :-) Det høres ut som en spennende ny serie og jeg ser frem til å lese den selv :-)

Eva @ Tanz sa...

Å, dette såg interessant ut!

Mari - Escape In A Book sa...

Det var en skikkelig teaser! Nå må man jo bare lese boken :) Jeg syntes det er helt flott med to smakebiter fra samme bok, da får man liksom et litt bedre innblikk i historien.