Søk i denne bloggen

søndag 25. september 2011

En smakebit på en søndag - Novellesamlingen og antologien MOT av Diverse forfattere

Utfordringen står bloggeren Ladybug. Det går ut på  dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser. Deretter linker du innlegget hos Ladybug. Se flere smakebiter på søndag hos Ladybug.

I dag vil jeg dele noen ord fra novellesamlingen og antologien MOT som er av diverse forfattere. Den leser jeg i forbindelse med Bokbloggturneen og mine meninger om boken kommer 7 oktober. Men kan si såpass dette er den andre novellesamlingen som jeg leser. Novelle som sjanger liker jeg ganske godt. Det er korte historier som gjør at du kan lese en her og en der, fantastisk:). Jeg skal definivt flere novellesamlinger. Har allerede tre i min egen samling som jeg kommer på i forbifarten. Det er Fantomsmerter av Bjarte Breiteig,  og Elsakr,elskar ikkje av diverse forfatter og Ingen hører til mer enn du av Miranda July.

Jeg skal dele med dere første avsnitt i novellen Dette blir mellom oss av Taran L. Bjørnstad. Det står på side 28.


Kilde: http://bokelskere.no/luva83/boksamling/1472883/
Det er ikke sånn at han aldri er med. Av og til henger han med dem etter skolen. Men det er bare når han spør. De spør aldri. Erling kaster et fort blikk på ryggene foran seg. Det er så annerledes her. Måten det gjøres avtalerpå. Måten de fleiper på. Han stirrer i pulten til mønsteret i bordplaten blir levende. Det er som å spille et spill der ingen gidder å fortelle deg reglene, tenker han. Jeg mangler manualen. Jeg suger.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
• Åpne boken du leser i nå

• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under Posten en smakebit på en søndag hos Ladybug. Det kommer nytt innlegg hver søndag.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dagens innlegg og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten  som du finner under innlegget (rett etter innlegget og eventuelt andres linker) . Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til Ladybug sitt innlegg En smakebit på en søndag, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

2 kommentarer:

siljeblomst sa...

Jeg gleder meg til omtalen! Takk for smakebiten :-)

Mari - Escape In A Book sa...

Det hørtes ikke ut som Erling hadde det spesielt kult. Gleder meg til å høre hva du syntes om novellene :)