Søk i denne bloggen

lørdag 17. september 2011

Film innkjøp

Jeg er veldig begeistra for bursdagsgaven fra Cdon. Gaven fra fraktfri bestilling. Men no hadde jeg tenkt å benytte tilbudet. Men da var det visst fraktifri tilbud. Men no gjelder denne bursdagsgaven til litt ut i oktober så jeg skal nok bestille mer før det. Jeg var veeeldig usikker  på hva jeg skulle kjøpe. Jeg vurderte veldig Saras Nøkkel. Den er bra, men ikke fantastisk bra. Derfor ble den utelukka. Jeg var også ute etter filmen Nære og Kjære. Men den var utsolgt. Jeg vurderte også Rødhette og Ulven. Men skepsisen slo til så derfor ble den også utelukket.

Kilde: http://cdon.no/film/norwegian_wood-14098800
Når jeg såg den første i butikken så tenkte jeg Hæ, er den blitt filmatisert? det har jeg ikke fått med meg. Jeg tenkte den har ikke vært på Kino. Men den har nok gått meg hus forbi. Jeg har ikke lest boken. Men boka virker så interessant at jeg vil lese den. Jeg får se om jeg skal lese boken først. Jeg trenger jo ikke se denne filmen med det første siden jeg har kjøpt den selv. Men filmen og boka virker veldig interessant:)

Kilde: http://cdon.no/film/avatar-7063471

Fantastiske, fantastiske Avatar må jeg ha<3Les min filmomtale her:)

Kilde: http://cdon.no/film/falling_in_love_(import)-196383
En film jeg har siklet lenge etter<3

1 kommentar:

Rose-Marie sa...

Gled deg til "Norwegian Wood"! Det er en estetisk vakker film med mye stemning! Jeg har omtalt filmen på bloggen min. ;-)