Søk i denne bloggen

søndag 2. oktober 2011

En smakebit på en søndag - Forglemmegei av Kurt Hanssen

Denne utfordringen er det bokbloggeren Mari - Flukten fra virkeligheten som står bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser. Deretter linker du innlegget hos henne.

Denne gangen skal jeg dele noen ord fra en krim debutant. Det er Kurt Hanssen si bok Forglemmmegei. Denne leser jeg i forbindelse  med Bokelskerinnen`s debutant utfordring.Dette er faktisk den tredje krimboka jeg leser i historien. Men jeg hadde lyst å lese andre sjangrer enn det jeg bruker. Når jeg ikke har noe imot andre sjangrer så var det bare å lese noe relativt og spennende. No har jeg ikke lest mer enn to kapitler ( dette innlegget er autopublisert og er opprinnelig skrevet på torsdag) , men det er foreløpig bra og spennende.Håper jeg sitter igjen med et positivt inntrykk etter å ha lest boken:).

Jeg skal dele fra side 11.


Kilde: http://bokelskere.no/Askeladden1983/boksamling/1474721/
Han fortapte seg øyeblikkelig i den følelsesladde musikken, var ikke opptatt av annet enn toner og klanger og fingrer og føtter. Han forsvant inn i en annen verden, en verden hvor alt omkring ham ble visket ut, hvor han  bare var dypt konsentrert  om følelsene som strømmet ut fra notetene, gjennom ham, inn i orgelet. Han enset ikke noe annet. Merket ikke skikkelsen som listet seg oppover trappetrinnene. Merket ikke skrittene som forsiktig nærmet seg i det dype mørket utenfor orgelet. Merket ikke slaget som kom susende ut av ingenting.
Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
• Åpne boken du leser i nå

• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under Posten En smakebit på en søndag hos Mari - Flukten fra virkeligheten. Det kommer nytt innlegg hver søndag.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dagens innlegg og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten som du finner under innlegget (rett etter innlegget og eventuelt andres linker). Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til Mari - Flukten fra virkeligheten sitt innlegg En smakebit på en søndag, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

6 kommentarer:

May Brit sa...

Skikkelig høstbok :) Spennende smakebit!

Siljeblomst sa...

Spennende smakebit, Askeladden!

Anonym sa...

En flott smakebit! Det hørtes ut som en interessant krimbok :-)

Mari - Escape In A Book sa...

Det var en spennende smakebit, høres ut som om den spillingen kanskje kostet vedkomne livet.

Bokelskerinnen sa...

jeg likte denne veldig godt da jeg leste den :)

linesbibliotek sa...

Fin bok! Håper du liker den like godt som jeg gjorde:-)