Søk i denne bloggen

søndag 20. november 2011

En smakebit på en søndag - Dødsengler av Steffen R. M. Sørum

Denne utfordringen er det Mari - Flukten fra virkeligheten som står bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser no. Dertter linker du tilbake innlegget ditt til Mari og da kan vi titte på hverandres smakebiter.

Ukens smakebit er fra Dødsengler av Steffen R. M. Sørum. Ei fantastisk herlig og dødsspennende bok som fengsler deg<3.  Det er ei sånn må lese et kapittel til bok før jeg legger den ifra meg. Men man klarer nesten å ikke legge den ifra seg og vips har man lest kjempemye.Boka blir nok til å havne langt, langt opp på lista årets beste bøker og forelpig er den også  årets beste fantasy bok<3  Anbefaler boka helhjertet!!!

Sitatet er fra side 58.

Kilde: http://bokelskere.no/bok/doedsengler/325452/
Lysdiodene på displayet lyste like freidig, og det tikket fremdeles. Mikkel kunne ikke tro sine egne øyne. Et nytt ark skled ut. Bildet var av en arm holdt en dolk. Den var strukket ut som om den skulle stikke noen utenfor rammen av arket. Men faksen står jo på ennå påpekte han og måpte. Det var det jeg sa. Den er defekt, svarte faren. Men den kan ikke være på. Den har ingen strømtilførsel!

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!

• Åpne boken du leser i nå

• Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under Posten en smakebit på en søndag hos Mari - flukten fra virkeligheten Det kommer nytt innlegg hver søndag.

• Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dagens innlegg og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten som du finner under innlegget (rett etter innlegget og eventuelt andres linker). Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.

• Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til Mari - flukten fra virkeligheten  sitt innlegg En smakebit på en søndag, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denne boken hadde jeg helt gått glipp av, så nå bestilte jeg den fra biblioteket med en gang!
Takk for tips!

Siljeblomst sa...

Jeg synes denne virker så spennende!

Mari sa...

Herlig, mystisk smakebit. Denne boken SKAL jeg lese :)