Søk i denne bloggen

torsdag 15. desember 2011

Boktema: Denne boken leser jeg akkurat nå


Hver(nesten) torsdag har bloggeren Anettes bokboble boktema. Ukens boktema er Denne boken leser jeg akkurat nå. Jeg beklager at jeg er litt seint ute. Men jeg har trøbbel med bloggen som gjør at jeg har problemer med å skrive innlegg. Men no må jeg laste ned et program hver gang jeg skal skrive et innlegg på bloggen min hvis ikke jeg finner ut noe bedre og lettere. Det er TUNGVINT!!

I utgangspunktet holder jeg på med fem bøker. Men siden tre av dem ligger langt opp i Nord så har jeg ikke mulighet for å lese dem. 

Kilde: http://pantagruel.no/

Jeg har fått manuset fra forlaget og planen er at boka skal bli utgitt i Januar 2012. Jeg har som mål å bli ferdig før nytt år med den. Boka har vært så som så. Men den begynner å ta seg opp kraftig heldigvis.


Kilde: http://bokelskere.no/bok/avskjed/52531/

Jeg gjenleser serien Arvesynd og ligger litt i forveien enn reproduksjonen. pga. jeg har lånt serien på biblioteket. Det fine med juleferie i barndomshjemmet er at hele Arvesynd serien står i bokhylla. Så da var det bare å plukke opp nr. 9 i serien. En kjempebra bok selv om den er ufattelig trist...
Kilde: http://bokelskere.no/bok/senor-peregrino/31962/

Jeg har hatt store planer om å lese denne boka lenge. Men plutselig rydda og fiksa jeg i bokhylla for hundrede gang og vips åpenbart denne boka seg for meg. Jeg begynte å lese litt i den for å finne ut om den var bra. Jeg ble bergtatt og vips hadde jeg lest endel. Men no synest jeg boka ikke er like god som i begynnelsen, men forsatt bra. Jeg skjønner hvorfor Cecilia Samartin er blitt en bestselger forfatter..


Kilde: http://bokelskere.no/bok/kjaere-jeg-maa-fortelle-deg/314345/

Denne boka har jeg hatt en lang pause fra. Den har til tider vært dørgende kjedlig... Boka er også utrolig rotete og tung. Men en vakker dag skal jeg få den ferdig:). 


 Kilde: http://bokelskere.no/bok/fortellingen-om-julie/41557/

Dette er ei bok jeg tar meg god tid til og det er ganske varierende hvor mye jeg leser i den. Det kan være alt fra ingenting en dag til 100 sider neste dag. Jeg synest den er bra. Men ikke så fantastisk bra og bergtakende som når jeg har lest bøkene før. 

Ingen kommentarer: