Søk i denne bloggen

tirsdag 21. februar 2012

Hei alle sammen:)

Jeg holder på med å skrive bokomtaler og andre ting til bloggen. Men det kommer desverre ikke i dag. Men når det først kommer så skal jeg autopublisere slik at det kommer flere innlegg i flere dager fremover. Ellers skal bloggen min bli totalt forandret. Men den skal ha samme innhold som i hovedsaklig vil være bøker og film samt at det kommer kanskje noen nye ting. Men akkurat no er det litt vanskelig å forandre noe på bloggen siden jeg ikke har internett på pcen og touch tlf. nekter å skrive innlegg og redigere andre ting på bloggen.

Ha en fin uke og for den del ei flott leseuke!:)

Ps. litt forandringer har det skjedd i dag med at blogglistene har endret plass og en ny bloggliste er kommet til.

3 kommentarer:

spirea sa...

Hei! Bare innom for å se på denne fine bloggen din - som jeg fant siden du hadde vært inne på min, og for å takke deg for nydelige, varme ord til meg. Det gledet mer enn du vet! :) Tusen, tusen takk! Gøy at du er med på konkurransen..! Kos at du vil være følger også. Fant deg ikke i følger-bolken, men du står kanskje ikke som "askeladden" ;) Uansett, takk igjen - for oppmuntrende ord. Jeg gleder meg til å kikke litt mer på din blogg her nå :) Ønsker deg en fin uke videre! klem

astridterese sa...

Det er fint med litt forandring innimellom. Det er ikke så lenge siden jeg skiftet layout på bloggen min og nå er jeg kjempefornøyd.
Det høres virkelig slitsomt ut å bare kunne bruke telefonen. Håper det ordner seg for deg snart!
Klem!

Mia sa...

Hei!

Du må bare bruke bildet, takk som spør:) Lykke til med forandringene du gjør, gleder meg til å se hvordan det blir:)

Klem Mia