Søk i denne bloggen

tirsdag 17. juli 2012

Boken på vent - Øya av Victoria Hislop

Denne utfordringen er det bloggeren Beathes bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive noen ord om en bok eller serie du har på vent i bokhylla og som det er meninga at du skal lese. Men som allikevel står på vent i bokhylla. Meld deg på denne utfordringen og se hva bøker andre har på vent her.

Kilde: http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=2926848&rom=MP

Boken jeg har på vent i dag er Øya av Victoria Hislop. Jeg vil lese den av to grunner. Den ene grunnen er at den er så populær og den andre grunnen at jeg elsker bøker som handler om hemmeligheter. Men foreløpig har jeg ikke klart å somle meg til å lese den eller Hjemkomsten av samme forfatter. Hjemkomsten står forøvrig og  samler støv i bokhylla.

5 kommentarer:

Lenes blogg sa...

Denne har jeg og, og den skal leses snart :)

Beathesbokhylle sa...

Jeg har lest hjemkomsten og den likte jeg veldig gosst, har også Øya på vent i bokhyllen,det er ikke alltid like kjekt å vite hva man skal lese neste gang. Ha en fin dag:-)

Melusine sa...

Øya har jeg ikke lest, men Hjemkomsten var en god bok :)

Berit sa...

Heldige deg som har denne å se fram til- dette er nok en av mine favorittbøker! Hjemkomsten begynte jeg på en gang, men den fenget desverre ikke på langtnær like mye, så den fullførte jeg nok ikke; livet er for kort til å lese bøker som ikke fanger en...

Gråbekka`s Blogger sa...

Jeg har også denne som favorittbok, så gled deg:) Hjemkomsten har jeg også i hylla på vent, gleder meg til å lese den:) Kos deg masse!