Søk i denne bloggen

søndag 8. juli 2012

En smakebit på en søndag - Det du ikke ser av Katherine Webb


Denne utfordringen er det bloggeren Mari - Flukten fra virkeligheten som står bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende) fra boken du leser nå. Etterpå linker du innlegget tilbake til henne og vi kan se på hverandres smakebiter. Se mer fra dagens smakebit her.

Dagens smakebit er forsatt fra Det du ikke ser av Katherine Webb. For  2 uker siden var jeg i startgropa av boka og var veldig optimistisk. No er jeg nesten halvveis og begeistringa er desverre dalet. Boka kjeder meg ikke og den er helt grei å lese. Men hvis jeg fant på å legge boka ifra meg så hadde det ikke gjort noe. Den siste boka til Katherine Webb var ikke noe særlig helt til midten og så tok den av. Så jeg håper utålmodig at det skal skje med denne boka også. Hvis ikke kommer den nok over lista over årets dårlige bøker.


Dagens smakebit er fra side 205.

Kilde: http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=6440612&rom=MP
Amy, du virker litt sliten. Står det bra til med deg? spør Hester urolig. Amelias smil vakler litt, og til Hester`s bestyrelse dukker det opp noen tårer i øynene hennes. De skinner i sollyset. Hva er det? Hva er i veien? spør hun og griper søsterens lang fingre.La oss ikke snakke her ute sier Amelia og senker stemmen idet Cat dukker opp i hallen bak dem. 

8 kommentarer:

Mai Lene sa...

Nydelig smakebit. Har tenkt at eg skulle til å lese Katherine Webb snart, men får håpe eg liker denne boka litt betre enn deg. =) Ha ein strålande søndag vidare.

Beathesbokhylle sa...

Tusen takk for smakebiten:-) Har denne stående på vent i hyllen. Synd den ikke faller helt i smak, så jeg håper den tar seg opp litt.Ønsker deg en fin Søndag:-)

Monika sa...

Jag har inte läst något alls av författaren, så tack för en spännande smakbit.

Lotten sa...

Tack för smakbiten! Men trist om den inte var så bra som du trodde.

Siljeblomst sa...

Fin smakebit. Jeg håper boka tar seg opp etterhvert :-)

Gråbekka sa...

Kjøpte nettopp Arven og har denne i bokhyllen på vent:) Håper også den blir bedre for det var ikke bra å høre den ikke var helt på topp. Takk for fin smakebit og ha en herlig søndagskveld:)

Pia sa...

Smakebiten var jo fin, så det var dumt boka ikke svarer til forventningenen ... Håper det snur snart :)
Ønsker deg i alle fulle fall en fortsatt velsignet glad søndag!!!
Klem fra Pia

Melusine sa...

Jeg holdt på å kjøpe en bok av Katherine Webb siden det var 3 for 2 på engelske pocketbøker, men endte opp med noen andre. Da gjenstår det å se hvordan denne utvikler seg :)