Søk i denne bloggen

onsdag 1. august 2012

Film anbefaling: Prayers for Bobby

Denne filmen er basert på en sann historie. Det handler om en homofil gutt som er oppvokst i en kristen hjem hvor homofili er synd. Når familien og spesielt moren får vite at han er homofili så gjør de alt de kan for at han skal bli "fri" fra sin homofili. Alt fra psykolog til bibelvers overalt om hvordan kan kan bli "fri fra synden" . Selvfølgelig fortalt familien hvor gale det var og at han kom til helvete.osv. Tilslutt tar Bobby livet av seg. Etter Bobby`s død skjønner mora at ho har tatt fryktelig feil og at Bobby var født homofile og det var ingenting galt med han. Moren står offisielt fram  på tv og forteller de er årsaken til Bobby`s selvmord. Hun forteller hvor viktig det er å ikke begå hennes feil og møtte skeive folk med respekt og støtte. Hun begynner også kjempe for homofile`s rettigheter.

Jeg har sett filmen noen ganger på tv. Men det er helt umulig (tror jeg) å få den på dvd:(. Hvis noen vet hvordan man kan få tak i denne filmen så legge igjen en kommentar her.

Filmen er også basert på en bok som heter det samme som filmtittelen. Den har jeg tenkt å lese selv om jeg har lese på engelsk fobi.

Kilde: http://cdon.no/b%c3%b8ker/aarons%2c_leroy/prayers_for_bobby-4380688

Ingen kommentarer: