Søk i denne bloggen

torsdag 13. september 2012

Boktema: Favorittbokmerke


Storsett hver torsdag har bloggeren Anettes bokboble boktema. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om det som er dagens boktema. Deretter linker man tilbake til henne og vi kan se hva andre har svart på bokteamet. Dagens boktema er Mitt favorittbokmerke


Mine favorittbokmerker har jeg kjøpt på Libris butikker. Først var jeg ute etter bokmerker som passet spesielt til meg. Men etterhvert kjøpt jeg noen bokmerker som hadde fin tekst og bilde. Men som dere ser er noen veldig slitt og andre ikke. Jeg tror faktisk jeg har ett til av disse. Men den er nok i en bok. Jeg skal definivt kjøpe flere av disse fine bokmerkene 


Ellers holder jeg på med å brodere meg noen bokmerker. Det bokmerket til høyre har jeg faktisk to av. Men det går litt tregt og ikke har jeg noe hastverk med det. 


6 kommentarer:

astridterese sa...

Så utrolig flott med broderte bokmerker! Jeg lager også bokmerker men de er på langt nær så fine som dine!

Gråbekka`s Blogger sa...

Søte bokmerker!:) Har sett de på Libris og siklet over de flere ganger, de er skikkelig fine:) De broderte er også veldig fine, tror jeg må fullføre mine to Ole Brumm bokmerker snart (ble inspirert!), de er jo så søte:) Tror jeg har noen med nisser på også som julebokmerke, som kan broderes:)Morsomt å se andres bokmerker:) Kos deg videre på denne dag!

Beathesbokhylle sa...

Så mange fine bokmerker du har:-)De var veldig fine de broderte også,fikk lyst til å prøve meg litt selv også! Ha en fin kveld:-)

Lenes blogg sa...

Nydelige bokmerker :)

Melusine sa...

Fine bokmerker du har kjøpt deg, jeg skal sannelig se etter slike (eller andre typer for den saks skyld) når jeg er innom en bokhandel neste gang. At du broderer bokmerker er imponerende, de ser nydelige ut :)

Anette sa...

Så nydelige bokmerker! Av og til finner man noe man bare faller pladask for, og da er det jo greitt å kjøpe flere :) Jeg har også et bokmerke jeg broderer på, har hatt en laaaaaang pause, men nå fikk jeg jammen lyst til å gjøre det ferdig!! Klem fra Anette :)