Søk i denne bloggen

tirsdag 13. november 2012

Boken på vent - Bøker av Cecilia Samartin

Det er noen veldig triste dager for tiden. Min kjære,kjære Farfar gikk bort i går natt i en alder av nesten 88 år ( hadde blitt 88 år på neste fredag):((. Jeg har bodde rett ved siden av Farmor og farfar gjennom hele oppveksten. Det var nesten som To hus tett i tett som i tv serien på Barne tv. Familien bodde i det ene huset og i nabohuset bodde besteforeldrene. De hang kjempemasse ilag. Sånn har det vært hjemme hos oss:)). Min besteforeldre`s hjem var mitt andre hjem og farfar var min andre pappa<3. Det gjør meg trist at jeg aldri skal se han igjen. Det gjør meg trist at neste gang ( og alltid) skal jeg besøke bare Farmor. Det blir til å merkes at han ikke er der... Men han var sliten og var veldig fysisk svak og i tillegg hadde mange bekymringer. Så på den andre siden unner jeg han hvile. Men minnene om han vil alltid leve i hjertet mitt og jeg vil alltid være kjempeglad i han<3. Jeg hadde den beste farfar på jord<3

Verdens beste farmor og farfar<3. . Bildet er tatt for noen år siden. Jeg har også skrevet et blogginnlegg om min farmor  her.


Men no over til bøkene jeg har på vent. Jeg er i Cecilia Samartin modus (dvs. jeg leser den siste boka av ho)  for tida og velger derfor de uleste Cecilia Samartin bøkene i bokhylla som boken (denne gangen bøkene) på vent. Jeg har alle bøkene hennes med unntak av Mofongo kokeboka og den nyeste boka som jeg låner. Jeg håper at jeg en dag får lese bøkene hennes og den jeg gleder meg aller mest til er Drømmehjerte:)). For å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her . Det er forøvrig bokbloggeren Beathes Bokhylle som står bak denne utfordringen.

5 kommentarer:

Beathesbokhylle sa...

Kondoler så mye,dette var trist å høre:( Aldri kjekt når noen bort. Det var vakre ord du har skrevet Rita og ta vare på de gode minnene.
Cecilia Samartin sine bøker har jeg også på vent, Drømmehjerte har jeg lest og den kan du glede deg til. Ha en så fin dag som mulig selv om omstendihetene ikke er de beste om dagene. God klem fra meg.

astridterese sa...

Så trist å høre om at du har mistet farfaren din! Jeg kondolerer og gir deg en stor klem!

Jeg har lest de fire første bøkene til Cecilia Samartin, men har ikke fått lest de to siste. Så sånn kan du si de står på vent hos meg :-)

Ønsker deg en så trivelig tirsdag som du kan ha i dag! Og en klem til!

Anita Ness sa...

Så trist med din kjære farfar, men som du sier så har han vel godt av hvile nå. Men sorgen skal nå gå sin gang..Og minnene vil leve for alltid.

Drømmehjerte har også jeg på vent, samt den siste.. Har lest Peregrino og Peregrina, som jeg likte godt.

Ha en fin dag!

Lenes blogg sa...

Kondolere med farfaren din. Alltid trist å miste noen nære.
Jeg har 5 av bøkene til Cecilia Samartin. Gled deg til Drømmehjertet. den er kjempe fin

Gråbekka`s Blogger sa...

Kondolerer også sender jeg mange varme tanker til deg og din familie gjennom denne tunge tiden. Klæm!

Går å venter på at siste boken til Cecilia Samartin skal snike seg lengre frem i køen. Blir spennende å høre om Cuba. Landet jeg også kunne tenkt meg å besøke.

Ønsker deg en fin dag, tross omstendighetene!:)