Søk i denne bloggen

tirsdag 19. februar 2013

Bøkene på vent - Bøker av Tom Egeland


Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på denne utfordringen og ikke minst se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Bøkene jeg har på vent er bøker av Tom Egeland (Kristin Bye Thrillere). I 2010 leste jeg Tom Egeland for første gang og boken var Fedrenes løgner. Jeg elsket boka og lovde meg selv at jeg skulle lese flere av bøkene hans<3. No har det blitt sånn at jeg har fått tre Tom Egeland bøker i hus og det er Kristen By thrillere. De heter Trollspeilet, Åndebrettet og Ulvenatten. Den første boka er jeg begynt å lese i og det virke veldig lovende<3. De andre bøkene står litt ufrivillig ulest i bokhylla. Men gleder meg til den dagen alle bøkene er ferdig lest:).

Dette er den tredje Kristin Bye Thrilleren. Bildet er kopiert fra Adlibris

8 kommentarer:

Beathesbokhylle sa...

Har ikke lest noe av Egeland ennå og det har jeg litt dårlig samvittighet for, men jeg har flere bøker stående i hyllen og det er bare å finne de frem. Takk for boktips!

Tine sa...

Jeg har lest Åndebrettet og et par til, og liker ham godt. Lykke til med lesingen, og kos deg med boken!

Aina sa...

Gled deg! Eg har lese dei fleste av bøkene hans og "Lucifers evangelium" står att som den eg likte best. Har tilgode å lese "Nostradamus testamente" og den gler eg meg til. God bok!

Lise@Leserommet sa...

Tom Egeland har spennende bøker! Mannen min er veldig glad i hans bøker. Jeg har lest et par av han, og vi har mange fler i bokhyllen så jeg har mye å ta av.

beroene sa...

Denne er super! Egeland er toppers!
Har lest alle bøkene hans unnateke Ragnarok - som ligg på vent.

Anita Ness sa...

Alle disse bøkene er gode synes jeg.:) Har lest det meste av Tom Egeland, men ikke Fedrenes løgner og Nostrademus testamente, enda. Jeg liker han veldig godt..:)

Lenes blogg sa...

Åndebrettet, sirkelens ende og Lucifers evangelium har jeg lest. Likte alle veldig godt. Fedrenes løgner står å venter i bokhylla

astridterese sa...

Jeg har ikke lest en eneste bok av Tom Egeland (og sitter her og sjems litt). Jeg vet ike hvorfor. Jeg tror jeg fikk litt avsmak av tittelen Lucifers evangelium, men det burde ikke påvirke et helt forfatterskap!