Søk i denne bloggen

tirsdag 19. mars 2013

Boken på vent - Så lenge det er Stjerner på himmelen av Kristin Hamel


Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på  utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her

Boken jeg har på vent i dag er Så lenge det er stjerner på himmelen av Kristin Hamel. Denne boka venter langt unna meg, nemlig på et bibliotek på vestlandet. Men på neste tirsdag får jeg bla i ho og les i ho. Jeg må si jeg gleder meg<3. Den vakre forsiden og tittelen er en av hovedgrunnen til at jeg vil lese den. Men en annen god grunn er at den er nevnt i Cappelen Damn sin katalog Happy tears.Bøker som får deg til å le og grine :). Eg elske den katalogen<3


Kilde: http://bokelskere.no/bok/saa-lenge-det-er-stjerner-paa-himmelen/373224/

7 kommentarer:

Tine sa...

En bok jeg aldri har sett eller hørt om. Artig å se hvordan dere får tak i disse bøkene. Jeg ser at jeg leser alt for mange nykommere, som går som hakka møkk i bokhandlerne. Spent på hva du synes om denne. Jeg liker også "happy tears" men der er en fin balanse før det bikker over til å bli teit. Lykke til :)

Beathesbokhylle sa...

Denne er jeg nysgjerrig på så da blir det spennende å lese hva du synes om den når du har lest den. Har den allerede på ønskelisten min. Ha en fin dag,Rita:-)

astridterese sa...

Denne var helt ukjent for meg og, men den hadde et utrolig fin cover. Jeg vil gjerne høre hva du synes om denne når du er ferdig :-)

aariho sa...

Å, en bok med flott forside og forlokkende tittel. Denne skal jeg titte mer på. Har ikke hørt om den før. Ha en nydelig dag!

Berit sa...

Hei!
Dette innlegget kunne jeg skrevet sjøl! Oppdaget boka på samme måte som deg, falt for den av de samme grunnene- og tilalt overmål venter jeg på denfra biblioteket!!!
Den som venter på noe godt, osv...

Melusine sa...

Takk for tips til bok og katalog, har ikke hørt om noen av dem så begge skal noteres :)

Mary-Anne sa...

denne har eg lagt merke til for litt siden, virker som en god bok å få med seg :)