Søk i denne bloggen

onsdag 12. juni 2013

Boken på vent - Avlyst arrangert ekteskap av Bali Rai

 
 

Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Dette innlegget hadde jeg skrevet på forhånd. Men glømte det helt av siden jeg har vært på noen vakre og travle kursdager med en gjeng herlige folk<3. Så derfor er denne utfordringen en dag forsinket.

Boken jeg har på vent er  Avlyst Arrangert Ekteskap av Bali Rai. Denne boka kjøpte jeg for 10 kr på et bibliotek salg  på biblioteket no i helga. Jeg er interessert å lese om minoriteter og det å vokse opp i to ulike kulturer. Så derfor var det ikke rart at denne boka "skrek" mot meg<3.


1 kommentar:

Beathesbokhylle sa...

Dette virker som en interessant bok, den må jeg titte litt nærmere på tror jeg. Kjekt å høre at du koser deg på kurs. Ha en fin dag:)