Søk i denne bloggen

tirsdag 16. juli 2013

Boken på vent - Alligatorvannet av Lynne Bryant


Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Boken på vent i dag er Alligatorvannet av Lynne Bryant. Når både forsiden og baksideteksten virket amazing så var det ikke et veldig vanskelig valg å kjøpe den<3. Ellers har jeg lest flere av bøkene i Cappelen Damn sin serie Drama . Det var også en god grunn til å kjøpe den. Jeg GLEDER meg til å lese den en vakker dag<3.


Avery har bodd i Colorado de siste ti årene etter å ha flyktet fra Mississippi som gravid tenåring. Her har hun skapt seg et nytt liv med datteren Celi. Barnefaren er svart, og han holdt på å miste livet på grunn av sitt forhold til Avery. Han har aldri truffet datteren.Da Avery mottar en invitasjon til brorens bryllup, øyner hun en mulighet til å vende hjem og gjenforenes med familien.

Kopiert fra Bokelskere

9 kommentarer:

aariho sa...

Enda en sørstatromen? Høres ut til å være bra. Takk for tipset?

Bea sa...

Denne skal jeg sette på min venteliste også, for den høres så fin ut :)

Beathesbokhylle sa...

Åh,denne høres fin ut,Rita:)Har ikke hørt om denne før, men denne skal jeg være på utkikk etter. Tusen takk for tips!

Gråbekka`s Blogger sa...

Tittelen hørtes litt skummelt ut og omslaget ser jo bare nydelig ut, litt kontraster der, hehe:) Dette er en bok jeg ikke har sett eller hørt noe om tidligere, så den må på lista. Takk for tips og ha en herlig flott dag!:)

Anita Ness sa...

Ja, denne kan da være fin...

Lenes blogg sa...

Denne noteres ned. Takk for tipset

Melusine sa...

En ukjent bok for meg, jeg liker godt fremsiden :)

Pia H sa...

Denne høres fin ut! Som Isabella, så virker det spennende med kontrasten it vakkert omslag og skummel tittel. Håper du leser den snart og skrviver omtale ;) hehe ...

SigridfraEnget sa...

Dette virker lovende... Takk for tipset.