Søk i denne bloggen

tirsdag 30. juli 2013

Mary Sims: Det umimotståelige blåbærbakeriet


Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her

Boken på vent i dag er Det uimotståelige blåbærbakeriet av Mary Simses. Denne boka ligger på vent hos biblioteket mitt hjemme på Vestlandet. Jeg var solgt når jeg leste bokomtalen hos Beathes bokhylle og tenkte at dette var ei bok for meg.

Kilde: Bokelskere

7 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger sa...

Leste også Beathes omtale og er glad boken er i min besittelse. Har den på sommerlista mi over bøker som skulle leses iløpet av sommeren, men nå er jo sommeren snart over, så blir nok en høst bok. Slik går det når andre bøker sniker seg imellom sommerens bokliste. Har da aldri vært noe flink på å følge mine lister. Gleder meg til å lese denne jeg også! Håper den faller i smak hos deg, kos deg masse med den!:)

Tine sa...

Jeg syntes også at Beates omtale var besnærende, så denne må meg få med meg :)

Beathesbokhylle sa...

To ord til deg: GLED DEG!

Bea sa...

Denne SKAL jeg lese om ikke altfor lenge, for denne ser ut til å være akkurat det jeg liker. Hadde ikke hørt om den før, så tusen takk for tipset :)

Lenes blogg sa...

Dette høres ut som en bok jeg vil lese. Takk for tipset. Noterer den ned :)

Ellengry sa...

Ja, jeg gjør Beathes ord til mine: Gled Deg! God fornøyelse!

Mari sa...

Denne boken har jeg også merket meg, kanskje jeg plukker den opp en dag. Den høres jo virkelig uimotståelig ut :)