Søk i denne bloggen

tirsdag 27. august 2013

Boken på vent - Huset på stranden av Sarah Jio

 
Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Boken jeg har på vent i dag er Huset på Straden av Sarah Jio. Den fikk jeg tak i tidlig på sommeren. Jeg vurdert å ta den med meg som reiselitteratur i år. Men den vant ikke helt fram da:(. Men har sååå lyyyst å lese den så håper jeg får gjort det i løpet av året<3.


Kilde: http://www.cappelendamm.no/main/katalog.aspx?f=10081&isbn=9788202408305

8 kommentarer:

Tine sa...

Spent på å høre hva du synes. Blitt mye 2 verdenskrig på meg i det siste, så jeg bestreber meg på å unngå bøker med det tema en liten stund. Ha en fin tirsdag!

Beathesbokhylle sa...

Åh,denne kunne jeg tenkt meg og lest også, samt den nyeste romanen til forfatteren. Vi krysser fingrene for at du får plass til denne på leselisten i løpet av året. Ønsker deg en fin dag,Rita:)

Anette sa...

Nydelig omslag på boken du har på vent! Jeg er ordentlig nysgjerrig på forfatteren, så jeg blir nok å lese en bok av henne om ikke så lenge :)

aariho sa...

Den ligger i ventebunken min, så før eller senere skal jeg lese denne boka.

Bea sa...

Jeg er veldig nysgjerrig på denne forfatteren, og gleder meg til å lese omtalen din etter hvert :)

Gråbekka`s Blogger sa...

Takk for tips! Denne hørtes både fin og spennende ut!:) Skikkelig sommer bokomslag hadde den også. Ha en flott tirsdagskveld:)

astridterese sa...

Det var en utrolig nydelig fremside på den boken!. Jeg ble så nysgjerrig at jeg skriver ned tittelen. Takk for fint tips og ha en riktig fin dag, Oline!

Lenes blogg sa...

Denne har jeg snust litt på, så den havner nok på leselisten