Søk i denne bloggen

tirsdag 10. september 2013

Boken på vent - Utvandrer triologien Reisen til Amerika av Toril Brekke

 
Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Har vært så opptatt av gårsdagens valg at jeg har glømt denne utfordringen. Men om jeg blir fornøyd, the time will show:)


Bøkene jeg har på vent er utvandrer triologien til Amerika av Toril Brekke. Jeg gjorde et røverkjøp og fikk hele triologien til 147 kr:D. Gleder meg til å lese serien en vakker dag:)


 
 

Kilde: Bokelskere

7 kommentarer:

astridterese sa...

Denne serien har jeg også på vent. Vi har dem på biblioteket og jeg har tenkt på å lese dem hver gang jeg setter dem på plass. Men andre bøker har kommet først hele tiden. Det er et luksusproblem å ha for mange bøker å lese, men det er litt frustrerende og :-)
Ønsker deg en fin dag, Oline!

Lenes blogg sa...

Disse tre har jeg og på vent i bokhylla :)

Gråbekka`s Blogger sa...

Gratulerer med å ha gjort ett godt kjøp, også få alle tre!:) Spennende tema utvandringen til Amerika og gullrushet. Liker å lese om det noen ganger. Blir spennende å høre om de faller i smak:) Kos deg med alle sammen!

Rufsetufsa sa...

Virker som en spennende serie fra en sjanger jeg leser veldig lite av.

Beathesbokhylle sa...

Først må jeg gratulerer deg igjen med den store dagen:-) Denne serien kunne jeg tenkt meg å lest,spent på å høre hva du syntes. Ha en fin dag videre og kos deg:)

Bea sa...

Virker som en bra serie, blir spennende å lese omtalen din etter hvert :)

Ha fortsatt en fin høstuke

Aina sa...

Denne triologien har eg også på lista mi. Har sansen for Toril Brekke. God fornøyelse :-)