Søk i denne bloggen

tirsdag 22. oktober 2013

Bøkene på vent - Varsleren og Jeg kan se i Mørket av Karin Fossum

 
Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Bøkene jeg har på vent i dag er Varsleren og Jeg kan se i Mørket av Karin Fossum. Jeg er medlem i nesten alle bokklubbene som finnes i Norge *kremt*. No Nylig meldt meg inn i en klubb hvor man får billige boktips på mobilen. Velkomstgavene min var de to krimbøkene av Karin Fossum. Jeg har ikke lest noe av henne. Men har sett en filmatisert bok av henne i yngre dager som jeg likte svært godt. Men tror jeg begynner på jeg Kan se i Mørket før Varsleren siden det er en helt ny etterforsker i denne boka. Selv om jeg ikke leser mye krim så er  jeg blitt litt  fanatisk på å lese de i kronologisk rekkefølge hvis det hvis det er samme etterforsker i bøkene.


Kilde: Bokelskere

8 kommentarer:

aariho sa...

Karin Fossum er en av de beste krimforfatterne våre, syns jeg, og så skriver hun også bra andre bøker. Så god fornøyelse!

aariho sa...

Gled deg til disse bøkene. Jeg liker både krimbøkene og de andre hun har skrevet!

Ellengry sa...

Jeg er veldig glad i Karin Fossum, og hennes Konrad Sejer og Skarre. jeg tror ikke jeg har lest disse to, så det blir spennende å se hvordan du liker dem. Ha en fin tirsdag!

astridterese sa...

Jeg har bare lest en bok eller to av Fossum, men hun er en av de krimforfatterene jeg virkelig har tenkt til å lese! Jeg er også medlem i bokklubber, men ikke så mye nå som før. Det har kanskje noe med at jeg jobber på biblioteket å gjøre, der er jeg omgitt av gode bøker :-) Ønsker deg en fin tirsdag!

Berit sa...

Med et lite forbehold har jeg hørt begge disse som lydbok- den første er en "vanlig" krim, mens den andre er mer ei blanding av krim og... noe annet! Vet ikke helt hva; psykologi-studie, kan hende? Den er i hvertfall ganske annerledes enn de andre krimbøkene jeg har lest av henne- og den var bra!!

Birthe sa...

Jeg er medlem av kun en bokklubb, hm! Kanskje på tide med flere. I alle fall: Varsleren har jeg stående i bokhyllen. Ulest.

Lenes blogg sa...

Ikke lest noe av henne, men har planer om å endre på det

Gråbekka`s Blogger sa...

Fossum har jeg lest alt for lite av. Men jeg har "Jeg kan se i mørket" i bokhyllen, og den håper jeg å få lest. Kos deg med bøkene og ha en uhyggelig fin Halloween!:)