Søk i denne bloggen

torsdag 28. november 2013

Donna VanLiere: Gaven til Mor

Kilde: http://bokelskere.no/Askeladden1983/boksamling/2065941/

Tittel: Gaven til Mor
Forfatter: Donna VanLiere
Oversetter: Ellen Christensen
Sideantall: 171
Utgivelseår: 2011
Forlag: Juritzen
Isbn: 978-82-8205-189-7
Lånt fra biblioteket

Baksidetekst:
Nathans mor er døende av kreft, og hans største ønske er å kjøpe et par fine sko til henne til jul, slik at hun kan være pen på den siste reisen. I butikken møter Nathan den vellykkede advokaten Robert Layton. Møtet kommer til å forandre livet til dem begge to.

Mine meninger:
Har egentlig delte meninger om denne boka. Boka hadde et for enkelt og svulstig språk. Det legges opp til at du ikke kan tenke selv. Karakterene og selve historien har for lite dybde slik at historien i seg ikke blir troverdig. Alt ( mye) er gått over en harelabb bare for å få fram budskapet. Det virke som forfatteren brenner mer for budskapet enn historien i seg selv.

Men på et forunderlig vis så appellert historien til meg allikevel. Jeg følte sterkt med karakterene og hjertet mitt både smeltet og gråte. Jeg måtte noen ganger tørke noen tårer. Jeg synest budskapet med boka var utrolig bra og siden det ikke er pakket inn så lyser det STERKT igjennom. Dette er boka jeg vil gi til flere og som ikke leser så mye til vanlig. Men det tør jeg ikke fordi  det kan gi et  sterkt og kanskje smertefullt spark i ræva. Det er akkurat derfor jeg vil gi disse personene denne boka.
 

Ingen kommentarer: