Søk i denne bloggen

søndag 3. november 2013

En smakebit på en søndag - Første dans av Bente Pedersen


Denne utfordringen er det bloggeren Mari - flukten fra virkeligheten som står bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende ) fra boken du leser no. Deretter linker man innlegget hos henne og vi kan se hverandres smakebiter. Dagens smakebiter finner du her


Dagens smakebit kommer fra boka Første dans som er bok nr. 1 i serien Tre søstre. Jeg liker serien godt og har allerede 4 bøker fra serien liggende her. Veldig glad at ho serien er kommet laaaangt ( nesten bok 60) , så jeg kan nok lese serien i llang tid uten å vente på neste bok med unntak  hvis det er noen andre lånere som leser boka. Dette er en av få seriebøker som er på  biblioteket. Det har nok med at det er nærmiljøet.

Dagens smakebit kommer fra side 195

Iver hørte skrikene fra Stina. Han hadde sprunget uten tanke på å se seg tilbake. Hvis de klarte å holde følge, gjorde de det. Hvis ikke kjente Stina veien like godt som han. Hun kunne lose Aron.

Kilde: http://bokelskere.no/bok/foerste-dans/24561/

7 kommentarer:

Ewa K sa...

Bente Pedersen har jag läst en gång i tiden. Minns att jag gillade det. Tack för smakbiten.

Sara Pepparkaka sa...

Fint att läsa böcker från närmiljön. Tack för smakbiten!

Monika sa...

Tack för smakebiten!

astridterese sa...

Vi har begynt å kjøpe inn flere og flere serier på biblioteket hos oss. Før var det bare Isfolket, men nå er det litt å velge i. Selv leser jeg kjebnesøstre og Nattmannens datter og låner begge på biblioteket :-) Ønsker deg en fin søndag!

Lotten sa...

60 böcker? Oj. Tack för smakbiten.

Helena sa...

Jisses vilket evighetsprojekt. Men är de bra så är det ju helt underbart :)

Birthe sa...

Bente Pedersen har jeg til gode å lese, men har hørt om serien Raija.