Søk i denne bloggen

lørdag 30. november 2013

Lesemål for 2014

 
 
 
Jeg har ikke hatt noen lesemål på noen år. Men i året som kommer vil jeg ha det. No har jeg lært at hvis man skal ha mål så må man gjøre de som konkrete som overhodet mulig. Men akkurat det driter jeg i når det kommer til lesing fordi lesing skal være kos og ikke press &slit. Så derfor blir det mål uten konkrete tall på hvor mye (eller hvilken)  bøker jeg skal lese innen hvert mål.


Lese mer av mine egne bøker
Bokelskere sier at jeg har 712 uleste bøker  i bokhylla:O:O. Verste er at det tallet er kanskje høyere siden jeg kanskje ikke har registrert alle hjemme i mitt barndomshjem. Alle bøker som kommer til mitt hjem ønsker jeg å lese, men svært få blir lest:(. Så dette er noe jeg MÅ gjøre noe med i året som kommer

Les mer av bokelskere bokhylla skal leses først
På bokelskere har jeg en hylle som heter Skal leses først. Dette er bøker jeg har drittlyst å lese og som jeg egentlig vil lese før noe annet. Noe som det oftest ikke blir:(. Dette vil jeg gjøre noe med. jeg vil leve etter de bøkene du har mest lyst å lese først, så de andre bøkene etterpå.

Lese ferdig de bøkene jeg har påbegynt
Jeg har et tjuesifret tall (heldigvis bare så vidt begynt på det)  på hvor mange påbegynte bøker jeg har begynt på og ikke lest ferdig enda. Det har jeg tenkt å gjøre med i neste bokår.

Hvis jeg klarer å gjøre noe med disse målene til neste år så skal jeg være strålende fornøyd med bokåret!!!

2 kommentarer:

Beathe sa...

Over 700 ja, det er mye! Mine 400 blir bare barnemat i forhold da. Jeg er også opptatt av at lesingen skal være kos og ikke stress og kav,likevel har jeg satt meg noen mål, men det er mest for å ha en liten pekepinn.Jeg skal også ha et lite prosjekt med å få lest ferdig de påbegynte bøkene. Fine mål du har satt deg og jeg er sikker på at du klarer å komme i mål ved utgangen av neste år.

Bea sa...

Liker måten du tenker mål på, for dette med antall blir jo fort bare mas og press som du sier. Jeg har også mange bøker som jeg har skaffet nettopp fordi jeg ville lese dem, så mitt nyttårsforsett bør bli nettopp det; å få lest flest mulig av disse før jeg kjøper altfor mye nytt....
Fortsatt god helg :)