Søk i denne bloggen

tirsdag 25. februar 2014

Bøker på Vent - Maria Lang sine bøker


Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her

I dag har jeg Maria Lange sine bøker på vent. Noen av bøkene har jeg fått som leseeksemplar fra Silke forlag og andre har jeg kjøpt på Nordens største bokhandel, Eldorado. Jeg og krim har ikke vært så gode venner. Jeg har ingenting imot krim. Men krim har så kjedlige baksidetekster at jeg leser sjelden krim. Men de siste årene har jeg fått mer sans for Krim og innsett at kjedlig baksidetekster betyr ikke kjedlige krim bøker. Jeg tror kosekrim er i min gate og defor har jeg lyst å lese Maria Lang sine bøker.

4 kommentarer:

Beathe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lenes blogg sa...

Før leste jeg bare krim, og gikk vel litt lei. Så det er ikke så ofte jeg velger en krimbok nå fortiden. Kosekrim høres bra ut :)

Beathe sa...

Jeg elsker disse bøkene så jeg håper inderlig at de faller i smak hos deg, Rita :-)

astridterese sa...

Maria langs bøker er virkelig gode! Jeg har lest denne før Silke ga den ut, og i går fant jeg enda en på et bruktmarked. Nå gleder jeg meg til å lese en ny historie :-) Ønsker deg en fin dag!