Søk i denne bloggen

onsdag 27. august 2014

Boken på vent - Det ugjenkallelige av Anne Lise Boge (Morshjerte nr. 23)


Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Boken på vent i dag er Det ugjenkallelige av Anne Lise Boge som er bok nr. 23 i Morshjerte serien. Jeg ELSKER Morshjerte serien og Arvesynd serien ( av samme forfatter) av HELE MITT HJERTE<3. Det er som 17 mai, bursdag og juleaften på en og samme tid når en Morshjerte bok kommer i posten. Hvis alt går som vanlig så vil nr. 23 komme i posten på torsdag. Så det blir 8 dager lange dager å vente;)


Boktrailer for Morshjerte serien

MYE har skjedde siden denne trailer:)

1 kommentar:

Beathe sa...

Jeg er lite flink til å lese slike serier men kanskje det er på tide å gjøre ferdig de jeg har liggende ulest og ta fatt på en ny etter gammelt. Denne høres jo fin ut, så tusen takk for tips. Ha en fin ettermiddag, Rita :-)