Søk i denne bloggen

søndag 3. august 2014

En smakebit på en søndag - Onde makter av Bente Sandberg

Denne utfordringen er det bloggeren Mari - flukten fra virkeligheten som står bak. Det går ut på å dele noen ord ( ikke for avslørende ) fra boken du leser no. Deretter linker man innlegget hos henne og vi kan se hverandres smakebiter. Dagens smakebiter finner du her.

Sist jeg var med på denne utfordringen delt jeg en smakebit fra Gabriels hus nr.5 og i dag blir det smakebit fra Gabriels hus nr. 6 Onde Makter av Bente Sandberg. Men har lest andre ting enn bare Serieromaner i sommer. Jeg er nesten ferdig med Hatties tolv stammer og har lest tidligere Du elsket alltid havet. Men det er nok Slektgranskning som har vært hovedhobby nr. 1 hele sommeren.


Dagens smakebit kommer fra side 84.

Hva var det Gabriel hadde sagt?
Jenta med den kalde sjelen.
Mikkel sukket. Det stakkars barnet hadde vært igjennom opplevelser som for alltid vil prege henne. At sjelen hadde tatt skade var det ingen tvil om, og selv om de sjelelige sårene ville heles, kom arrene alltid til å være der. 

6 kommentarer:

Helena sa...

Inget dumt uttryck det där, att ha en kall själ :)

astridterese sa...

Hatties tolv stammer tenkte jeg skulle være neste bok jeg låner på eBokBib. Jeg stod egentlig i kø på den på biblioteket, men det tok så lang tid. Så jeg låner den heller som ebok :-) Ønsker deg en fin søndag!

Birthe sa...

Lenge siden jeg har lest serieromaner, men husker godt hvor mye jeg koste meg med Isfolket for eksempel :)

Lena sa...

Tack för smakbiten. Har inte hört talas om denna bok tidigare.

Boklysten sa...

Tack för smakbiten!

Lotten sa...

Tack för smakbiten!
Släktforskning verkar kunna vara väldigt uppslukande.