Søk i denne bloggen

tirsdag 2. september 2014

Boken på vent - Bursdagsgaven av Sue Monk Kidd


Denne utfordringen er det bloggeren Beathes Bokhylle som står bak. Det går ut på å skrive et blogginnlegg om en bok ( eller serie eller event. flere bøker av en forfatter) du har på vent i bokhylla. Den kan ha støvet ned i flere år eller kan ha kommet inn i bokhylla sist uke. Men det er allikevel meninga at du skal lese den. For å melde deg på utfordringen og for å se hvilke bøker andre har på vent så trykk her.

Sist uke var jeg helt forvirra med dagene og jeg var overbevisst at tirsdag var onsdag. Men denne uken er jeg ikke så forvirret og poster på riktig dag.

Boka jeg har på ventet i dag er Bursdagsgaven av Sue Monk Kidd. Jeg har ikke lest noen av bøkene hennes, men bienes hemmelige liv i film format. Derfor har jeg alle bøkene hennes i bokhylla, men har ikke somlet meg til å lese dem enda. Mens Bursdagsgaven har jeg lånt på biblioteket. Men har hurtiglånt den nyeste boka av Katherine Webb så den må nok desverre gå foran.


6 kommentarer:

Lenes blogg sa...

Denne har jeg liggende på vent også, og skal snart lese den

Beathe sa...

Har lest to av bøkene hennes og de har jeg likt veldig godt. Denne er på vent her hos meg også og planen er at den skal leses nå i september en gang. Ønsker deg en fin dag, Rita! :-)

Gråbekka`s Blogger sa...

Det er ikke bare bare når dagene går i surr, godt å høre du er på rett spor igjen:) Jeg har hørt så mye fint om bøkene til Kidd og har vært litt nysgjerrig på denne. Står da allerede på venteliste på biblioteket:)Håper den faller i smak!:)Kos deg med Webb!

astridterese sa...

Jeg har lest Bienes hemmelige liv, Havfruestolen og Granateplene av Kidd. Den siste boken skrev hun sammen med datteren sin. Så jeg gleder meg til Bursdagsgaven. Jeg håper den er like fin som de andre :-) Ønsker deg en god dag!

Annelin Kristiane sa...

Har lest Bienes hemmelige liv og Havfruestolen av henne. Likte faktisk den siste best :) Usikker på om jeg vil lese denne.

Ukjent terreng sa...

Har endå tilgode å lese noko av forfattaren men mange har anbefalt "Bienes hemmelige liv" . God fornøyelse med boka og ha ei fin leseveke :-)