Søk i denne bloggen

lørdag 2. april 2016

Teamer innen litteraturen jeg ELSKER...


Dette er et blogginnlegg som er inspirert av et blogginnlegg som bokbloggeren sommerfuglas litteraturhage skrev for en stund siden. Der skrev hun liste over tema hun var spesielt interessert å lese om. Jeg ble så inspirert at jeg skrev en slik liste selv. Men så glømt jeg den helt av og lot den støve ned. Plutselig fant jeg den igjen og fant ut at jeg skulle skrive et blogginnlegg.

Når jeg skrev liste over tema som jeg er spesielt interessert i så ble jeg ganske trist. For jeg er lite flink til å lese disse bøkene:'(. Selv om  bøkene "skriker" til meg les meg og jeg får brann i hjertet, hjertebank  og sommerfugler i magen av disse temaene. 


Tema som setter brann i hjertet mitt<3 : 

- Skreiv litteratur
- Minoriteter 
- Vanskelig og forbudt kjærlighet
- Familiehemmeligheter
- Tyskerjentene
- Adopsjon 
- Vennskap 
- Religion ( Alt i fra folk som får en positiv endring i livet . pga . religion til folk som får ødelagt livet sitt. pga. religion +++) 
- Finne sin identitet eller eventuelt få en ny identitet
- Oppretting av vanskelig familieforhold eller andre vanskelige relasjoner
- Kreativitet 


3 kommentarer:

Pia sa...

Jeg ser vi liker mange av de samme temaene :) Ser det er lenge siden du har blogget - har du sluttet, eller er det bare en god sommerferie?
Ønsker deg uansett en velsignet glad dag :)
Klem fra Pia

Askeladden sa...

Så kjekt å høre:). Jeg har ikke tatt et bevisst valg om å slutte blogge. Men har mistet litt gleden og lysten for å blogge ofte. Så jeg skriver blogginnlegg når jeg har lyst og det blir en gang i blant. Men kanskje jeg en dag blir til å blogge oftere som før. Ha en god og velsignet dag du også:). Klem fra Askeladden ( Rita Oline)

Annelin Kristiane sa...

Hei! Å, jeg hadde jo tenkt å skrive flere innlegg basert på de temaene jeg hadde, også ble det bare aldri. Så kult at du også laget en sånn liste! Jeg husker nesten ikke hva som står på min egen en gang. Har fått litt sånn savner-egentlig blogg litt i det siste, så tok en tur innom for å se:)